Klubadresse (kan ikke modtage post på denne adresse):

Klubben lejer sig pt. ind på

Solbjerggårdens Ridehus/baner

Blindkildevej 9, Solbjerg

4270 Høng

Postadresse:

Sorterupvej 1A

4200 Slagelse

Klubbens Historie:

Rideklub Vestsjælland er en rideklub i Distrikt 4 under Dansk Rideforbund (DRF).
Rideklub Vestsjælland er medlem af DHIF (Dansk Handikap Idræt).

Klubben blev etableret i 2000, meldt ind i DRF i 2001 og hed dengang Ærtebjerg Rideklub, klubben holdt til på Ærtebjerggård i Havrebjerg, hvor der på det tidspunkt var en god og velfungerende rideskole. Stedet fik nye ejere i 2006 og samarbejdet med klubben ophørte, i forbindelse med dette blev det vedtaget at klubben skulle skifte navn til Rideklub Vestsjælland, et navn der mere dækker over området hvor klubben hører til. Klubadressen blev flyttet til Kildegården i Øster Stillinge hvor vi havde nogle gode år med mange stævner og hyggelige klubarrangementer.

I dag lejer Rideklub Vestsjælland sig ind på Solbjerggårdens Ridecenter ved Solbjerg i Høng, hvor vi afholder stævner, kurser og andre arrangementer, dette sted har nogle fantastiske faciliteter, som har gjort det muligt for vores klub at afholde C-stævner i dressur.

.

Om klubben:

Rideklub Vestsjælland afholder hvert år D-stævner i dressur og springning, C-stævner i dressur, samt kurser mv. Der afholdes desuden klubmesterskab i dressur for ponyer og heste, se mere under Klubmesterskab. Udover Klubmesterskabet, kåres ved hvert års generalforsamling årets Championatsvindere i dressur og springning, hvor klubbens ryttere i det forgangne år har samlet point ved deres starter/placeringer ude "i byen" og ved vores egne stævner, se mere omkring point og regler under Championat, det vil være muligt at oprette nye Championatslister i andre dicipliner, såfremt der er mindst 4 forskellige ryttere på den enkelte liste.

Som klubmedlem har man mulighed for at benytte klubbens hjemmeside og Facebookside til at fortælle om egne resultater, oplevelser med heste mv.

Det er ligeledes muligt at leje sig ind i ridehallen på Solbjerggårdens Ridecenter, på timebasis, kontakt klubbens bestyrelse for at høre nærmere omkring dette hvis det har interesse.

Klubbens formål er, at afholde nogle gode- spændende arrangementer som ridestævner, dressurkurser, foredrag mv. Det vigtigste i vores klub er at alle arrangementer bliver afholdt den rette "ånd", så alle kommer hjem fra vores arrangementer med en god og positiv oplevelse.

Som rideklub "uden rideskole" er vi meget afhængige af frivillige hjælpere ved vores arrangementer, vi håber derfor at vores medlemmer sommetider har tid og lyst til at hjælpe en time eller to ved vores stævner, som ikke kan afholdes uden ekstra "hænder".