Klubadresse:

Sorterupvej 1A

4200 Slagelse

Klubbens Historie

Rideklub Vestsjælland er en rideklub i Distrikt 4 under Dansk Rideforbund (DRF).
RKVS er medlem af DHIF (Dansk Handikap Idræt).
Rideklubben blev etableret i 2000 og hed dengang Ærtebjerg Rideklub. Da klubben i 2006 flyttede fra det gamle Ærtebjerg Ridecenter, blev det vedtaget at klubben skulle skifte navn til Rideklub Vestsjælland. Vi flyttede klubadressen til Kildegården i Øster Stillinge hvor vi har haft nogle dejlige år med stævner og hyggelige klubarrangementer.

Klubben lejer sig ind på Solbjerggårdens Ridecenter i Høng ved stævner, kurser og andre arrangementer, dette sted har nogle fantastiske faciliteter, samt et par dygtige og hjælpsomme udlejere, som har gjort det muligt for vores klub, at vi for stævneåret 2019 er blevet godkendt til at kunne afholde vores første C-stævne i dressur.

RKVS tilstræber at afholde 2 til 3 udv. klubstævner om året i dressur, og nu også C-stævner. Der afholdes desuden klubmesterskab i dressur for ponyer og heste - se mere under Klubmesterskab. Ved sommerstævnet i juli måned vil vi ligeledes afholde vores første springstævne i mange år.

Udover Klubmesterskabet, kåres ved hvert års afslutning Championatsvindere i dressur og springning, hvor klubbens ryttere samler point ved starter i andre klubber, se mere omkring point og regler under Championat, der kræves dog mindst 5 forskellige ryttere på den enkelte liste før man kan vinde et af disse mesterskaber.

Du har som klubmedlem mulighed for at benytte klubbens hjemmeside til at fortælle om egne resultater, oplevelser med heste, billeder eller hvis du ønsker at sælge eller købe noget på opslagstavlen her på hjemmesiden, det er ligeledes muligt at leje sig ind i ridehallen på Solbjerggårdens Ridecenter, på timebasis, kontakt klubbens bestyrelse for at høre nærmere omkring dette hvis det har interesse.

Klubbens mål for år 2019 er, at afholde nogle gode- spændende arrangementer som dressurkurser, foredrag mv., samt at afholde nogle veltilrettelagte ridestævner, forhåbentlig også et springstævne som længe har været efterspurgt i klubben, det vigtigste ved vores stævner er at de bliver afholdt i en god og positiv ånd, så alle kommer hjem fra vores stævner med en god oplevelse, klubmesterskabet i RKVS afholdes ved årets sidste stævne.

.