Hjemmesidepolitik

Persondatapolitik

Rideklub Vestsjælland opbevarer navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer og mailadresse på alle klubbens medlemmer, jf. persondataforordningen af 25. maj 2018 til alm. foreningsdrift.

Oplysningerne deles i begrænset omfang med 3. part, Dansk Rideforbund og Slagelse Kommune.

Rideklub Vestsjælland tager ofte billeder ved klubbens arrangementer, disse billeder bliver sommetider offentliggjort på klubbens hjemmeside eller på Facebook.

Hvis man ikke ønsker at billeder af en bliver offentliggjort, bedes man skrive til klubbens bestyrelsen for at fravælge denne mulighed.

Når man melder sig ind i Rideklub Vestsjælland, giver man samtidig samtygge til ovenstående.